ZODEN AAN DE DIJK - DE DIJK COVERS

Het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kan.

 

Daarom een ode aan De Dijk door Zoden Aan De Dijk. Al jaren de enige echte "De Dijk" Tribute Band van de Lage Landen. Of het nu een Festival, feesttent, evenement of muziekcafe is waar ze spelen, het maakt niet uit want het wordt een feest met alle grote hits van De Dijk.

 

Op dit moment staan er ruim 35 bekende en enkele minder bekende nummers van De Dijk op het repertoire. Zoden Aan De Dijk probeert bij elk nummer zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering van de meesters zelf te blijven.

DADDY’S PLAYGROUND

Daddy’s Playground is in 2012 ontstaan. Na als 4-mans formatie van start te zijn gegaan is al snel een toetsenvirtuoos de zaak komen versterken. De komst van een enthousiaste zangeres en een echte gitaarvirtuoos maakte de band compleet. Na diverse wisselingen in de bezetting de afgelopen jaren, komen zij met een nieuw volledig jaren 80 repertoire en vol energie de boel op stelten zetten.

Zij zullen garant staan voor de broodnodige dosis herkenbare nummers overgoten met de herkenbare saus van Daddy’sPlaygroud!

SWEET ‘N SOUR

Verrassend en toch herkenbaar! Deze rock-coverband met een breed repertoire gaat van The Doors via AC/DC en Thin Lizzy naar Iron Maiden, The Devin Townsend Project en Queen. Ze weten het publiek te verrassen met oude klassiekers en eigentijdse covers, die niet perse in de Top 40 staan, maar toch herkenbaar zijn.

 

Het verrassingselement wordt versterkt doordat de meeste nummers in de originele versie door een man worden gezongen en bij Sweet ‘n sour door een vrouw. Zo creëren ze een unieke, eigen sound!

STIJLLOOS

Stijlloos is een coverband zonder grenzen! 7 muzikanten hebben al in veel verschillende bandjes gespeeld, maar nog nooit zo lekker samen. De lol en vette klanken moeten er gewoon vanaf spatten.

 

Alle bandleden komen uit of uit de omgeving van Son en repeteren daar wekelijks. Met een zanger, 2 blazers, gitarist, toetsen, drum en bas kun je ook alle kanten op. Van funky soul tot blues, van pop tot classic. Stijlloos is een band die het publiek wil vermaken met lekker gevarieerde nummers zonder zich te hoeven beperken tot een bepaald genre en zonder zich in te hoeven houden op het podium.

 

Het verrassingselement wordt versterkt doordat de meeste nummers in de originele versie door een man worden gezongen en bij Sweet ‘n sour door een vrouw. Zo creëren ze een unieke, eigen sound!

Mary Jane

'Mary Jane’ is een rockende en energieke 4-mansformatie die de fijnste pop/rocknummers van de afgelopen 30 jaar op het repertoire heeft staan. De bandnaam is ontleend aan het gelijknamige nummer van Alanis Morissette, afkomstig van het album ‘Jagged Little Pill’ uit 1995, het baanbrekende album dat de band als tribute in het geheel op het repertoire heeft staan. Andere nummers op de setlist zijn covers van o.a. Bruno Mars, Nirvana, U2, Anouk, Maneskin en Triggerfinger.

 

De band bestaat uit zangeres Susan Kranen, de energieke frontvrouw die alles vanuit haar tenen zingt en brengt, gitarist Kevin Bachus, de virtuoze snarenplukker die een rockende saus over alle nummers strooit, de subtiel spelende en altijd koele bassist Pieter-Jan Mols én drummer René van den Nieuwenhof die de band voorziet van de nodige mokerslagen op het drumstel.

 

‘Mary Jane’ is een heerlijke live-band met een stel mooie muzikanten dat je MOET zien, MOET beleven en MOET voelen!

CRAZY CADILLAC - A tribute to the CRAZY ones

Een tribute aan de CRAZY ones, the innovators, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes. The oneswho see things differently. Bill Haley, Carl Perkins, Elvis Presley, Chuck Berry, Eddy Cochran, Little Richard, Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Richie Valens, Buddy Holly, Roy Orbison en vele anderen die zijn geïnspireerd door the CRAZY ones.

Jumpen, jiven, wailen, swingen, rock 'n rollen, twisten, meezingen of gewoon genieten van de show en entourage die Crazy Cadillac samen met het publiek maakt. Crazy Cadillac speelt een breed repertoire van de allergrootste rock 'n roll sterren die een ware revolutie ontketenden en aan het begin stonden van wat we nu populaire muziek noemen. De invloeden zijn nog steeds luid en duidelijk te horen in de charts van nu. Maar de originelen blijven onverminderd vet.

Van jong tot oud, iedereen (her)kent de nummers en zingt en swingt volop mee.

There's no party like a Crazy Cadillac Rock 'n Roll party.

Rancho Grande

Rancho Grande is een 6 koppige rockband uit regio Eindhoven. Met een stevig maar toegankelijk repertoire aan covers spelen deze ervaren podiumbeesten de pannen van het dak. Geen uitgekauwde cliché hitjes maar rechtdoorzee rock met een vette knipoog voor rockliefhebbers van alle generaties. Rancho Grande - Vamos!.

 

De bandleden zijn ook geen onbekenden, zanger Peter van der Lubbe en gitarist Pieter Verkooijen zijn van het begin af aan al vaste deelnemers aan Ons Dorp Live! en een van de weinigen die alle edities al hebben meegedaan. Ze hebben ons nog nooit teleurgesteld!

Denim & Black

Allround pop en rock covers in een eigen jasje, zo is de muziek van Denim & Black te omschrijven. Van de echte klassiekers tot hedendaagse meezingers, alles passeert de revue tijdens optredens van Denim & Black. Een zes koppige, gezellige,

Brabantse band met muzikanten variërend in leeftijd, waarbij de muziek verbindend werkt.

 

Denim & Black heeft verschillende formaties gekend, waarbij een harde kern van 3 leden al meer dan 10 jaar samen speelt. Sinds 2022 zijn ze compleet met een frontvrouw die je omver blaast met haar stem, twee gitaristen die van alle markten thuis zijn, een stoere bassiste met snelle vingers, een super strakke drummer en een toetsenist die overal aan- en opvult.